Van Houdt Mobility op de Lierseweg 308 Herentals investeert €700.000 in een splinternieuwe SUZUKI showroom.  De bouwwerken zijn vorige week gestart. Algemeen directeur Edwin Van Houdt : ‘De nagelnieuwe toonzaal gaat net voor het Autosalon 2015 midden januari officiëel open. Met z’n 700m2 wordt de showroom meteen de grootste SUZUKI toonzaal in België.  We hebben rekening gehouden met een hoog ecogehalte : vloerverwarming, warmtepomp,  pv-zonnepanelen, en heel wat  duurzame technische snufjes. 

De klant gaat er zich meteen thuis voelen en alle hypermoderne aspecten van het SUZUKI gamma kunnen bewonderen. Méér dan 20 hot-nieuwe SUZUKI’s zullen klaarstaan om ontdekt te worden. De allernieuwste SUZUKI  VITARA 2015 gaat ook bij ons gensters slaan.  Daarnaast blijft de succesvolle actie ‘stockwagens’ verder lopen. Onze Suzuki activiteiten zijn verdeeld over 2 vestigingen : Geel en Herentals.'

Van Houdt Mobility is SUZUKI hoofdverdeler voor de Kempen en omstreken, en behoort tot de Van Houdt Groep.  Op de foto  Algemeen directeur Edwin Van Houdt met sales manager Eric.   Foto's Guy Verellen / NNieuws.